Cases

Stærke løsninger og stærke samarbejder

Hos COMBITHERM bygger vi vores forretning på langvarige kunderelationer med en løbende, tæt dialog. Her kan du læse udvalgte cases med såvel slutkunder som forhandlere.

DHL

DHL er specialiseret i globale transportløsninger indenfor alle vækstmarkeder, herunder fødevare- og medicinalindustrien, hvor kravene til korrekt temperatur er i fokus under hele transporten. Løsningen fra Combitherm var og er ”ret enkel”, siger Hanne Reher: Et specialsyet tæppe, der kan dække en flypalette med otte Europa-paller og samtidig holde den ønskede temperatur. -I forbindelse med medicinaltransport opererer vi under GDP, et skarpt regelsæt, hvor vi til hver en tid skal være i stand til at dokumentere, at vi overholder kravene til korrekt temperatur under hele transportforløbet. Vores løsning er ”DHL Thermonet”, som er 24-7-overvågning, der via temperatur-loggere løbende kontrollerer varernes temperatur. Her er tæpperne fra Combitherm en optimal løsning af flere årsager. De opfylder vores krav til beskyttelse mod store temperaturudsving på tarmac, de er lette at håndtere, og de er et økonomisk godt alternativ til aktive køleenheder. Forudsætningen er dog, at produktet har en tolerancegrad i forhold til mindre temperaturudsving, som kan være tilfældet under lastning/losning i en lufthavn, siger Hanne Reher.

Læs mere

Arla Foods

Hos Arla Foods bruger vi pallehætter i forbindelse med luftfragt af ost til det meste af verden, herunder destinationer som Sydafrika og Japan.

Her lever pallehætterne til fulde op til vores krav om, at de fragtede produkter ikke må overstige en temperatur på mellem 3 og 5 grader på noget tidspunkt under transporten.

Tidligere lavede vi selv en løsning med pap og flamingo, men det var alt for tidskrævende og dermed på alle måder en uhensigtsmæssig løsning. Her er pallehætterne både en nemmere og dermed også en mere tidsmæssig og økonomisk fordelagtig løsning.

Samtidig oplever vi stor fleksibilitet hos COMBITHERM i det daglige samarbejde. De pallehætter, vi bruger, er specialdesignet til os, og når vi i perioder har haft brug for ekstra store leverancer, bliver det klaret på en smidig og imødekommende måde.

Michael Korsgaard Rasmussen, Logistik, operation & planning
Arla Foods

Blue Water Shipping

Som international transport- og logistikvirksomhed fragter vi temperaturfølsomt gods til hele verden. Her benytter vi COMBITHERMs pallehætter til både køle- og frostvarer.

Den bedste måde at vurdere pallehætternes ydeevne på, er responsen fra vores kunder. Her er den enslydende tilbagemelding altid stor tilfredshed, når de modtager deres varer, som har bibeholdt den temperatur, der er altafgørende for holdbarheden af deres produkter.

Vi har tidligere haft en anden løsning, men COMBITHERMs pallehætter kræver mindre arbejde og er mere effektive. Pallehætterne bliver syet efter anvisninger og mål fra os – og eksempelvis med mulighed for logo på pallehætterne til de kunder, der ønsker det.

Hos COMBITHERM oplever vi samme positive og kreative tilgang til udfordringer som hos os selv. Altid med fokus på løsninger fremfor begrænsninger.

Ditte Christine Dam Øhlenschlæger, Airfreight Perishables Specialist
Blue Water Shipping

Proteus Equipment

COMBITHERM har leveret produkter til os i næsten 30 år, herunder blandt andet deres meget populære vintermåtter.

Igennem alle årene har COMBITHERM været en af vores mest pålidelige, konsekvente og servicemindede leverandører, ligesom produkterne har understreget deres store værdi for kunderne takket være deres høje kvalitet og holdbarhed.

Det har sikret os et langt og varigt forhold til de kunder, der bruger COMBITHERMs produkter.

Ben Fox, Proteus Equipment, England

KEN Storkøkken

Kølemad til ældre skal håndteres og leveres ud fra nogle skrappe krav om korrekt temperatur hele vejen fra produktion til aflevering. Det lever Madservice Vejen til fulde op til. Siden 2011 har det store fælleskøkken brugt pallehætter fra Combitherm til at sikre en fast lav temperatur, når maden skal fragtes ud til modtagerne.

-Selvfølgelig er det en vis udskrivning at købe 16-17 nye hætter på én gang, men omvendt holder de utroligt længe. Vi bruger dem hver eneste dag og har aldrig haft problemer med dem. Derfor var jeg heller ikke i tvivl, da vi tidligere i år fandt ud af, at de gamle hætter skulle skiftes – vi skulle selvfølgelig have nye i en tilsvarende model, som er skræddersyet til vores formål, siger hun og giver gerne en anbefaling videre:

-For os har det været en rigtig god investering. Hætterne er lette at arbejde med i hverdagen, de er solide – og fremfor alt holder de maden nede på den temperatur, der er påkrævet, siger Gitte Larsen.

Læs mere

Pharma Nord

Medicinalproducenten PHARMA NORD sender lægemidler, vitaminer og kosttilskud ud til mere end 40 lande, ofte med fly. Derfor skal der være styr på de temperaturudsving, varerne udsættes for på vejen til kunden.
- Vi arbejder jo inden for produktgrupperne lægemidler, vitaminer og kosttilskud, og arbejder således med meget høje kvalitetsnormer i vores virksomhed. Derfor skal der også være styr på, hvordan produkterne kommer frem til kunden. Ved at anvende COMBITHERMs thermo hætter, opnår vi endnu bedre sikkerhed for, at vores forsendelser overholder temperaturgrænserne under transporten, fortæller Claus Hansen, der er Supply Chain Manager og Økonomichef i PHARMA NORD.

Læs mere

Gandrup Element

At støbe betonelementer er en avanceret teknologisk og kemisk proces, der skal styres ned i mindste detalje for at opnå den rette kvalitet. Teknikken mestrer man til fulde hos Gandrup Element A/S, hvor man sammen med Combitherm har optimeret hærdeprocessen

Læs mere

Munck Asfalt a/s

Når Munck Asfalt a/s kører asfalt ud fra værket og ud til vejen, hvor den skal lægges, er der styr på temperaturen på den varme asfalt. Det skyldes specialfremstillede måtter fra Combitherm A/S, der er specialister i specielle og udfordrende opgaver indenfor temperaturstyring.

Læs mere

Munck Asfalt a/s

Vil du vide mere om vores produkter?


Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig.

Nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra COMBITHERM. Vi informerer om produkter, organisation og andet, når vi har noget væsentligt på hjerte.

Tilmeld nyhedsbrev